Tecura web
Tecura és una màquina de pintar força senzilla d'utillitzar dissenyada per l'Evru per les persones amb capacitats diferents.
Inici » Galeries

Altres galeries

Les obres publicades en aquesta galeria virtual són les quals envien els usuaris de Tecura de tot el món.


Tu també fes el mateix; crea la teva obra amb Tecura 4.0 i comparteix-la amb els teus amics  en la 'galeria d'usuaris' de Tecura.

Per poguer fer-ho, en primer lloc, has de descarregar el programa Tecura 4.0, el qual cosa és disponible en la zona 'Descarregables' de aquesta Web, de forma gratuïta. Per a publicar la teva obra en la 'Galeria d'usuaris de Tecura', necessites el programa instal·lat en el teu PC o Mac, i des de el qual pugui connectar a Internet.

Una vegada creada l'obra amb Tecura 4.0, la resta és tan senzill com enviar un email; teva obra serà publicada en la 'Galeria d'usuaris de Tecura', al instant.
En la secció AJUTS, trobaràs més informació sobre el funcionament de Tecura 4.0.

Esperem que gaudis de Tecura 4.0 i de la teva pròpia creativitat, compartint-lo amb tots els que vulguis.

Rebem una quantitat important d'obres a la nostra base de dades, i a vegades hem de vuidar-lo, pel qual cosa, vam reservar el dret d'eliminar les obres publicades, sense previ avís als seus corresponents autors.

 


Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in /usr/home/tecura/www/index.php on line 408

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /usr/home/tecura/www/index.php on line 410